Armband Charm Met Swarovski Elements

14.95

Meer informatie

SKU: 1b87b650c983 Categorie:

Armband Charm Met Swarovski ElementsMateriaal van de armband: Brass Chain & Alloy op kralen
Diameter van Crystal (zwarte armband): PP13 (1.9-2mm)
Aantal Crystal (zwarte armband): 16pcs
Diameter van Crystal (Blue Bracelet): PP13 (1.9-2mm)
Aantal Crystal (Blue Bracelet): 16pcs
Diameter van Crystal (Pink Bracelet): PP13 (1.9-2mm)
Aantal Crystal (Pink Bracelet): 10st
Lengte van de armband: 225mm
Uitbreiding Lengte: 30mm
Geschikt voor Pols Lengte: 190 tot 220mm
Swarovski is het premium merk voor de fijnste kristal versieringen sinds 1895. Het is erkend voor zijn innovatieve uitmuntendheid en zijn samenwerkingen met top-class designers en merken in de mode, sieraden, accessoires, interieur en verlichting industrieën over de hele wereld.
Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, effecten, vormen en maten, kristallen van Swarovski bieden ontwerpers een fantastisch palet van inspiratie, en worden geproduceerd volgens de innovatieve, loodvrije * Geavanceerde Crystal standaard. Geboren uit een passie voor detail en hoge precisie snijden, deze kostbare ingrediënten geven verfijnde glamour aan alles wat ze te verfraaien. Ze zijn te herkennen aan de ‘Crystals from Swarovski®’ Seal, die dient als een certificaat van echtheid dat producten gemaakt met echte Swarovski kristallen identificeert.
Een familiebedrijf al meer dan 100 jaar, met de waarden geworteld in integriteit, respect, en excellentie, Swarovski wordt genoteerd als dank voor de ethiek in het bedrijfsleven als voor de hedendaagse kunst en innovatieve flair.