Cherche Black Magic Mop 8.0L 360 Systeem

29.95

Meer informatie

SKU: 11869e8440ba Categorie:

Cherche Black Magic Mop 8.0L 360 SysteemCapaciteit maar liefst 8.0L
2 losse gedeeltes van 4.0L
Eenvoudig schoonmaken
Minder tijd en inspanning
Professionele kwaliteit 
Revolutionair ontwerp
Draaiend systeem
Innovatief en milieuvriendelijk
Maak het leven eenvoudiger! Minder inspanning, minder tijd, en minder energie. Dit innovatieve ontwerp met ingebouwd wringsysteem levert een krachtig reinigingsresultaat en neemt praktisch al het restwater op. Natte mop of droge zwabber, hij reinigt, stoft en laat geen strepen achter.
De unieke mop, gemaakt van microfiber, is super absorberend en sterk tegen vuil, gemorste dingen, haren en vlekken. Uitermate geschikt voor het reinigen van alle soorten harde oppervlakken. Wanneer u hem als droge zwabber gebruikt is het microfiber materiaal ultradun en zacht, perfect voor het afnemen van vloeren, ook onder de meubels. Tevens heeft die speciale Magic Mop twee losse gedeeltes van elk 4 liter zodat u nog flexibeler te werk kunt gaan!
We zetten allemaal na gebruik de nog natte mop of dweil in de hoek. Deze natte dweil wordt vervolgens een broedplaats voor schadelijke schimmels en bacteriën. Hij gaat stinken en is heel erg onhygiënisch. Met de revolutionaire en vernieuwde Magic Mop is uw dweil gegarandeerd droog na gebruik. Nooit meer die stinkende dweil.
Plaats de natte Magic mop hoofd in de emmer, duw enkele malen de mop op en neer en de mop hoofd draait zich met 1000 omwentelingen per minuut hygiënisch schoon en droog. Bacteriën hebben nu geen kans om zich te vermenigvuldigen. U maakt uw huis nu altijd hygiënisch schoon. U heeft nu altijd een gezonde leefruimte voor uw gezin! Door de spinning actie hoeft u met uw handen nooit de Mop aan te raken. Plus heeft het ontwerp een diepe geul zodat het vuil in de emmer verdwijnt en Mop schoon blijft.
Zijn revolutionaire 360 ° draaiende systeem maakt de Magic Mop milieuvriendelijk, handig, zeer efficiënt en kostenbesparend. Dankzij de lichtgewicht, ultradunne steel met een traploze hoekinstelling is het werkelijk een perfect reinigingsapparaat. Snel en zonder inspanning. Dankzij deze Magic Mop kunt u dus lichter, beter en sneller dweilen. Zowel bukken, als uitwringen met de hand is overbodig, door de emmer met de eenvoudige en handige handdruk systeem voor het uitspoelen en uitwringen van de microvezel mop.