Moa Design AirFryer wit – hetelucht friteuse

99.95

Meer informatie

SKU: 234f18c33c0d Categorie:

Moa Design AirFryer wit – hetelucht friteuseMet deze schitterende witte AirFryer van Moa Design kunt u eenvoudig gezonde en lekkere gerechten maken tot 80% minder vet!  Vanaf nu kunt u gezonder snacken want deze AirFryer frituurt met lucht; dat scheelt al gauw tot wel 80% vet. Uw snacks blijven bovendien heerlijk krokant. De AirFryer kan meer dan alleen frituren, want u kunt ook bakken, braden en grillen! Een veelzijdig product welke u vaak gaat gebruiken, en niet alleen voor frituren. Zo maakt u op het ene moment knapperige frites en snacks, het andere moment vlees- en visgerechten. Kies nu voor het nieuwe frituren en haal een echte topper in huis die u bovendien helpt bij het maken van veelzijdige en heerlijke gerechten!
Air Technologie
Deze Airfryer maakt gebruik van een draaiende opeenvolging van warme luchtstromen, waarbij de smaak van uw gerecht behouden blijft.
Veelzijdig apparaat
Niet alleen frietjes, maar u kunt ook tal van andere gerechte bereiden met deze Airfryer. Zo is bijvoorbeeld het grillen van een kip is een fluitje van een cent. Het resultaat is heerlijke malse kip met een krokante huid. Ook opwarmen, bakken en braden is mogelijk!
Knapperige frietjes
Met deze hetelucht friteuse kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn, op een veel gezondere manier dan wanneer het gefrituurd word in vet of olie. Bovendien bewijst deze AirFryer dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak – integendeel.
Makkelijk in gebruik
De bediening van deze AirFryer is super eenvoudig! Stel de tijd in en de temperatuur. Plaats vervolgens het voedsel in de uitneembare mand plaatsen (gecoat anti-aanbak) en de AirFryer doet de rest!
Geen luchtjes, makkelijk schoonmaken
Een oude friteuse stoot flink wat vetlucht uit, die dan dagenlang blijft hangen in uw huis. Met deze airfryer heeft u minder last van vetdampen en bovendien zet u na gebruik de onderdelen van uw Airfryer gewoon in de vaatwasser!
Hoogtepunten:
Frituren, grilen, roosteren, opwarmen en bakken
Unieke hete lucht technologie
Timer 30 minuten
Mand met anti-aanbak laag
Max temperatuur: 200°C
Max power: 1500W
Fraai design