Originele Oral-B Precision Clean 8-Pack Opzetborstels

19.95

Meer informatie

SKU: 05f425cb988c Categorie:

Originele Oral-B Precision Clean 8-Pack Opzetborstels1 bestelling = 8 stuks
 Type: Oral-B Precision Clean
 Verwijdert meer plak t.o.v. handborstel
 Reinigt diep tussen de tanden
 Verzekerd van een hagelwit resultaat
 Geschikt voor alle Oral-B elektrische tandenborstel (m.u.v. Pulsonic)
 Vervang uw borstel om de 3 maanden voor perfect poetsresultaat
Smile! Say Cheese! Prachtige foto met mooie witte tanden, niets werkt zo goed als elektrisch poetsen. Met kleine bewegingen die effectief zijn en een timer op de tandenborstel zodat u niet wegdroomt voor de badkamerspiegel en te lang blijft poetsen. In de kortste tijd zo zacht mogelijk voor het tandvlees alles schoon bij het opstaan en slapen gaan. 
Veel goedkoper!
Dat vergt heel wat van de borsteltjes. Vervelende is dat ze met een Oral-B logo erop zo ontzettend duur kunnen zijn. Prettig dus dat ze hier, met Oral-B logo en al, stukken voordeliger zijn. De helft voordeliger zelfs, en als u voor de multi-optie van 16 stuks gaat in plaats van 8 stuks, bespaart u nog meer. En de verzendkosten worden ook nog eens dubbel zo rendabel bij de 16-pack optie. Snugger shoppen doet u immers hier, ook voor de praktische zaken des levensch als Oral-B borsteltjes. 
Voor alle Oral-B elektrische borstels
Het loont op de lange termijn waarschijnlijk zelfs om Oral-B te gaan poetsen als u net op zoek was naar een nieuwe tandenborstel, want deze merk-borsteltjes komen vaker voorbij, iedere keer als de vorige aanbieding op dreigt te raken. Ze zijn geschikt voor ieder type Oral-B elektrische tandenborstel. Alleen de Pulsonic modellen gaan er niet mee samen, verder ieder type. 
Gezonde tanden en tandvlees
De haartjes van de borsteltjes komen goed tussen de tanden en het tandvlees krijgt een zachte massage die de nodige doorbloeding stimuleert. Daar krijgt u van dat gezonde, lichtroze tandvlees van waar de tandarts zo blij van wordt. En u dus ook, want gezond tandvlees is gezonde tanden. En alle aanslag van koffie, thee en alle andere dingen die hun kleurtje achterlaten, verdwijnt met een poetsbeurt. Met deze aanbieding is het te betalen om iedere drie maanden het borsteltje te vervangen. Vangen dus!