Smartwares Rookmelders Of Koolmonoxidemelder

17.95

Meer informatie

SKU: 364358a9e29c Categorie:

Smartwares Rookmelders Of KoolmonoxidemelderEen rookmelder kan uw leven redden. Als u slaapt, ruikt u niets. Breekt er ‘s nachts brand uit? Dan is de kans groot dat u niet wakker wordt. Door de giftige rook raakt u snel buiten westen. Een ELRO rookmelder, zoals de RM142F, waarschuwt u en uw gezin. Hij geeft een hoog en hard geluid waar u zeker wakker van wordt.
Een rookmelder voorkomt niet dat er brand uitbreekt, maar zorgt ervoor dat u het vuur snel ontdekt en voldoende tijd hebt om te blussen of om te vluchten.De batterij van deze ELRO rookmelder gaat maar liefst 10 jaar lang mee!
Rookmelder (met 10 jaar batterij)
De rookmelders van Elro waarschuwen u met een luid piepend geluid, 85 dB alarmsignaal, dat zich blijft herhalen totdat de rook weg is. Zelfs in uw slaap zal dit geluid u zeker niet ontgaan. Zorg dat Elro RM142F rookmelders op strategische plekken in het huis hangen zodat u voldoende tijd hebt om anderen (bijvoorbeeld uw kinderen) en uzelf in veiligheid te brengen. Een klein brandje kan al binnen 3 minuten een uitslaande brand worden. Deze optische rookmelder is gemakkelijk en snel draadloos te monteren. Hij wordt geleverd inclusief 9V batterij die 10 jaar lang(!) meegaat en kan dus direct gebruikt worden. Inclusief testschakelaar en lege batterij indicatie.
CO melder
Koolstofmonoxide (CO) is een onzichtbaar en geurloos gas en wordt ook wel gezien als een echte sluipmoordenaar. Doordat het gas u niet direct opvalt kan dit gevaarlijke en zelfs levensbedreigende situaties opleveren. Bij een te hoog percentage koolmonoxide laat de melder van het merk Smartwares een luid alarm geluid horen, 85 dB alarmsignaal, waardoor u direct actie kunt ondernemen. Plaats de koolmonoxide melder bij gasboiler, gaskachels, gasfornuis, CV-ketel of geiser. Inclusief een testknop voor test op correcte werking.
U kunt kiezen uit de volgende opties
CO melder voor €17,95
2 rookmelders voor €19,95
2 rookmelders + CO melder voor €34,95