Universele HQ Automatten

9.95

Meer informatie

SKU: 160f2da18d66 Categorie:

Universele HQ Automatten3 soorten automatten
Geheel geurvrij
A merk LifeTime Cars
Universeel toepasbaar
Makkelijk schoon te maken
Complete set
Zeer scherp geprijsd
Voor extra grip
Vandaag wel een hele bijzonder aanbieding, namelijk 3 verschillende automattensets! Het tapijt en de onderliggende isolatie zullen niet langer doordrongen worden van vocht als u met natte schoenen of laarzen in de auto stapt. Ze zijn voorzien van een zeer sterke anti-slip onderlaag. Dat betekent dat de matten, als ze eenmaal neergelegd zijn, niet gaan schuiven. Het hele jaar door liggen deze matten stevig op hun plek hun beschermende werk te doen.
Ideaal voor regenachtige dagen wanneer u met uw vieze en natte schoenen de auto instapt. Tevens handig na een dagje strand daar u met zandige voeten zo de auto weer instapt. De automatten kunnen namelijk makkelijk schoon gemaakt worden. Of u kunt ze eenvoudig uit schudden en af vegen als de modder alweer opgedroogd zand is. Mogen ze echt vies geworden zijn, zet er dan eenvoudig de hogedrukspuit op. Automatten geven de auto weer een nieuw en fris uiterlijk van binnen!
Optie 1: Tapijten Automattenset 4 delig
Deze hoogwaardige automatten zijn gemaakt van luxe tapijt en wordt geleverd in de kleur zwart. De degelijke kwaliteit en het stevige materiaal garandeert een langere levensduur. Er is een extra hakstuk is geplaatst aan de bestuurderszijde om slijtage tegen te gaan. Kortom, prachtige automatten voor een zeer scherpe prijs!
Optie 2: Rubberen Automattenset 2 delig
Een robuuste waterdichte 2 delige automattenset met enorm veel grip en een stoer design. Deze twee automatten zijn speciaal bedoeld voor de sportieve auto liefhebber en praten we hier echt over top kwaliteit! Deze automatten hebben namelijk een antislip laag aan de boven en onderkant. Kortom een praktische, mooie en duurzame set voor in uw auto.
Optie 3: Rubberen Automattenset 4 delig
Een universele mattenset vervaardigd van duurzaam en waterdicht rubber. De matten passen in elke auto, maar omdat niet iedere auto hetzelfde is, zijn deze matten naar wens op maat te snijden. U kunt er dus zelf de nodige vorm aan geven en de matten voorzien van de uitsparingen die uw auto nodig heeft. Deze rubberen matten zijn eenvoudig schoon te maken en geeft de binnenkant van de auto een enorm stoere look. Ook deze matten hebben aan de boven- en onderkant een anti-slip laag.
Specificaties
Anti-slip
Geheel geurvrij
A merk LifeTime Cars
Universeel toepasbaar